VdlS – Escalfament global: quan el veus, ja és tard!

Tot i que ja fa uns mesos que es pot trobar aquest vídeo a Internet, m’agrada el seu missatge senzill i la manera clara de transmetre’l. Si fallés, el teniu en aquest enllaç.

Fa uns dies ja vam explicar que, a partir de dilluns que ve i fins al proper 18 de desembre, tindrà lloc a Copenhaguen la 15a Conferència de les Parts (COP15) de la Convenció Marc de l’ONU sobre el Canvi Climàtic. Arrel d’aquest esdeveniment, diverses organitzacions i grups de pressió han començat a llançar campanyes per conscienciar la societat en general i els líders polítics en particular de la importància d’aquesta reunió. L’objectiu anhelat, tot i que llunyà (si hem de fer cas a les informacions que han sorgit des de la reunió preparatòria a Barcelona), és arribar a nous acords que portin a la substitució del Protocol de Kyoto per a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Com que nosaltres no som líders polítics, he preferit deixar-vos aquest vídeo més que no pas la campanya de Greenpeace per remoure les consciències de gent de la talla d’Obma, Merkel o Zapatero. La idea dels anuncis que es poden veure aquests dies a Copenhague, dels quals teniu un exemple just a sota, també és que ben aviat pot ser massa tard.

Tal i com ja us vaig dir, continuarem parlant de la cimera de Copenhague: del que s’espera teure’n, de les propostes, de l’èxit o el fracàs que en puguin sorgir.

Com ho veieu, vosaltres? Quines altres campanyes coneixeu? Què creieu que n’acabarà sortint: només una foto, o un acord útil de veritat?

Deixa un comentari

Filed under Canvi climàtic, Vídeo de la Setmana (VdlS)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s